Friday, 20 April 2012

Hari ini rajin rasanya nak mencuba resepi baru iaitu muffin..walaupun first time buat, tp Alhamdulillah..rasanya agak berpuas hati..dan rasanya..memang sedap..trima kasih kepada seorang teman yang sudi berkongsi resepi muffin ni..jom kita tengok gambar2 muffin yang comel dibawah..
Ni lah rupanya muffin yang telah siap..tara..

Wednesday, 8 February 2012

Hobi Baru..

Alhamdulillah..syukur kepada Allah di atas rezeki yang dikurniakanNya..
Hobi baru yang dimaksudkan ini adalah coklat2 ni..bisnes coklat yang diceburi ni, baru je, tak sampai sebulan lagi..tapi alhamdulillah, sambutannya sangat baik.Sebelum ni terfikir juga nak bisnes apa yer, untuk cari pendapatan lebih..balik kg cuti bulan 12 hari tu, belajar buat coklat dengan kakak..alhamdulillah..

coklat yang telah ditempah..setakat ni hanya menerima tempahan dari guru2 sekolah ku dan sekolah suami je..belum diperluaskan lagi dikalangan murid..
lolly choc memang sedap..guna coklat beryl's lagi sedap..
coklat ni, boleh juga dijadikan hadiah ataupun buah tangan semasa 'wedding'. doakan, semoga satu hari nnt ada tempahan untuk majlis perkahwinan dll..
emm..kalau kawan2 blog ada idea bagaimana utk memperkembangkan bisnes coklat kepasaran luar..bolehla inform sy..

Saturday, 7 January 2012

cokelat..

Coklat cute..

Cokelat comel..Rasa coklat yang sedap, anda pasti terpikat..
Inilah coklat hasil tangan sendiri..kini dibuka juga untuk tempahan hantaran perkahwinan bagi mereka yang berada di Negeri Sarawak sahaja. Terdapat dalam pelbagai bentuk dan warna. customer boleh juga menempah "nama sendiri, happy anniversary, happy birthday dan sesuai juga untuk dihadiahkan buat yang tersayang..
Related Posts with Thumbnails