Monday, 31 January 2011

Jom makan durian..

Pagi semalam, kami pergi jalan-jalan sibu. kebetulan hubby ada keje kat sana. so, boleh la join sekali. best jugak lama tak pegi ni. Kami check in dekat Orchid Hotel. best kat ctu.apa yang menyebabkan kami suka orchid sebab senang parking, selain harga yang berpatutan dan selesa. sesiapa yang berkunjung ke sibu boleh la bermalam di orchid. tapi agak jauh ckit dari bandar, tapi kalau yg ada keta sendiri ok la. Ha..sebenarnya nak cerita ttg 'raja buah ni'..hmmm, mcmana blh terjumpa buah ni?..sebenarnya ketika perjalanan ke sibu kami ternampak buah durian kat tepi jalan.apalagi..balik nanti msti beli jugak. so, masa balik td, beli lah. nasib baik ada lagi. tapi, mahal betul la..buah kecik je,5 biji rm35..mahal kan..tapi disebabkan mengidam sebab dah lama tak makan beli jugak..

sempat lagi buat pulut durian..walaupun dalam kepenatan..bukan apa, teringin sgt kot

masa untuk makan..

excited nak mkn durian..tak sempat salin pakaian..

durian

No comments:

Related Posts with Thumbnails