Friday, 6 November 2009

Majlis Khatam al-Quran peringkat Negeri Sarawak kali ke-4

Majlis Khatam al-Quran Peringkat Negeri Sarawak kali ke-4 telah di adakan di Eastwood Valley Golf and Country Club,Miri Sarawak pada 4-6 November 2009.Murid2 yang terlibat ialah seramai 400 orang yang telah khatam al-quran di 11 bahagian di sarawak. Di bahagian Mukah adalah seramai 30 orang,dan 4 orang di setiap sekolah.guru pengiring di bahagian Mukah ni 5 orang termasuk aku. perjalanan ke Miri ambik masa selama 8 jam. walaupun penat, tapi nampaklah keceriaan dan kegembiraan di wajah anak2 murid aku ni. dan murid2 yang terpilih ni pun semuanya dah khatam quran.sekolah aku 4 orang tu pun baru darjah 3. kami terpaksa pulun betul2 supaya mereka khatam jugak sebelum akhir tahun.Alhamdulillah mereka sudah khatam al-Quran.


kami bergambar kat depan pentas utama

ni gambar murid2 khatam.cantik tak pakaian mereka?

Ni pun gambar ain dan najwa..anak didikku

No comments:

Related Posts with Thumbnails