Monday, 21 December 2009

Selamat Ulangtahun Perkahwinan kami yang ke-3

Selamat ulangtahun Perkahwinan kami yang ke-3 (21 Dec 09), sambutan kali ni, kami sambut kat rumah je. kami masak sendiri dan buat persiapan ala kadar jer. walaupun majlis ni nampak simple, tapi ia memberi makna yang besar dalam hidup kami. saya cuma masak nasi minyak bersama ayam masak merah. manakala air pula kami wat koktail bersama aiskrim, best tau..umphh. kek pulak kecik jer, kami tempah khas untuk kami berdua..sedap jugak...hehe.Doa kami semoga dimurahkan rezeki, semoga Allah berikan kebahagiaan buat kami hingga ke akhir hayat, dan semoga seluruh kehidupan kami mendapat keredhaan dan keberkatan dari Allah s.w.t.

inilah kek ulangtahun kami..walaupun sederhana, tapi sedap tau...cukuplah untuk kami makan berdua.

bergambar bersama suami dan kek...

dapat hadiah special thn ni dari my hubby

anniversary thn ni,saya masak sendiri..walaupun simple tapi sedap dan hepi sangat.my hubby suka sangat koktail campur aiskrim tu, sedap katanya.

No comments:

Related Posts with Thumbnails