Monday, 11 January 2010


Bertemu kembali dalam ruangan ini. seminggu sesi persekolahan 2010 bermula, kesibukan mula dirasai oleh para guru. sibuk dengan tugasan awal tahun, dengan meting staf,meting kurikulum,HEM,ko-Ku dsb . Hari sabtu pula sibuk dengan gotong royong bersama para ibu bapa (PIBG), kira hari Ahad jer yang off.hari minggu pulak, sibuk kat rumah plak,dengan iron baju untuk seminggi terus,kemas rumah,masak dsb. Tambahan pulak, adalah cabaran buat saya di tahun baru ini ialah saya ditugaskan di tempat baru. mana nak menyesuaikan diri dengan suasana baru,tugas baru,staf baru..hehe.tapi alhamdulillah, saya dapat mengatasinya dan kehadiran saya disenangi, tambahan pulak guru besar yang understanding. Hari ni sempat la menjenguk blog sekejap...tengok2 info terkini.semoga hari2 yang mendatang akan senantiasa membawa sinar yang terang dan bersinar..

No comments:

Related Posts with Thumbnails