Sunday, 5 December 2010

Rumah idaman..

Assalamualaikum..lama dah tak update blog, tup2 dah siap rumah.Emm, takdelah, ni sebenarnya aku upload dr internet, sebab suka sgt design dia. Kami pun berangan2 nak buat rumah cam ni. Cuma..colour dia jer aku tak berapa minat, kalau boleh aku nak colour yg cerah cam krim ker, kuning air ker..kalau kat kelantan rumah cam ni lebih kurang 240-250K ..tapi entah bila la angan2 ni jd kenyataan..

Aii bila la agaknya kami dapat buat rumah mcm ni..suka sgt..


design rumah macam ni la yang buat ku berkenan tu..

No comments:

Related Posts with Thumbnails